Γαλλία-Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι που σκότωσε ο τζιχαντιστής (φωτογραφίες)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη δημοσιότητα έδωσε η γαλλική αστυνομία φωτογραφίες του άτυχου αστυνομικού και της συντρόφου του, οι οποίοι σκοτώθηκαν από τον τζιχαντιστή Λαρόσι Αμπάλα.

Ο Αμπάλα εκτέλεσε το ζευγάρι μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού τους, και στη συνέχεια έπεσε ο ίδιος νεκρός από τα πυρά των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 25χρονος δράστης διατηρούσε λίστα θανάτου με τους επόμενους στόχους του, η οποία περιλάμβανε ονόματα VIP, αστυνομικών, δημοσιογράφων, ράπερ, βιαστών

και δημοσίων προσώπων.

Είχε ανακοινώσει τα σχέδιά του στο Facebook

Ο 25χρονος δολοφόνος είχε ανακοινώσει και μέσω Facebook τα σχέδιά του, γράφοντας πως ορκίζεται πίστη στον επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι και τον εκπρόσωπο της τρομοκρατικής οργάνωσης, Μοχάμεντ Αλ Αντνανί. «Σας ανακοινώνω και μακάρι να έρθει η επιτυχία από τον Αλλάχ ότι σκοπεύω να πυροβολήσω έναν αστυνομικό καθώς και τη σύζυγό του στην κατοικία τους. Τα αδέλφια μου βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί μου. Φωνάζω με δύναμη την πίστη μου και το θαυμασμό μου στον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι και απαντώ με ικανοποίηση στο κάλεσμα του σεΐχη Μοχάμεντ Αλ Αντνανί», είχε γράψει.

Μετέδωσε ζωντανά το έγκλημά του

Σοκ και φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι ο 25χρονος τζιχαντιστής μετέδωσε την εκτέλεση του άτυχου ζευγαριού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Facebook Live.

Το άρθρο Γαλλία-Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι που σκότωσε ο τζιχαντιστής (φωτογραφίες) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα