Γ. Κουμουτσάκος: «Δεν διαθέτω εμπειρία “Μαυρογιαλούρου”»

Εμμέσως αναφερόμενος στον Γιάννη Σγουρό εξαπέλυσε επίθεση ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ανέφερε ότι εάν ως «εμπειρία» για τη θέση του περιφερειάρχη «νοείται η ελλειμματική ικανότητα να δίνονται αποτελεσματικές και οριστικές λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που καρκινοβατούν ή οι κομματικές συμπεριφορές τύπου 'Μαυρογιαλούρου', τότε όχι. Δεν διαθέτω τέτοιου είδους 'εμπειρία' και είμαι περήφανος γι' αυτό».

Όπως σημείωσε «τέσσερις λέξεις συνοψίζουν το όραμα και πρόγραμμά

μας για την Αττική: Δουλειές-Ανάπτυξη-Διαφάνεια-Αλληλεγγύη», ενώ «η Αττική δεν αντέχει άλλο να παραμείνει 'όμηρος' μιας ξεπερασμένης και αναχρονιστικής διοίκησης». Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι δεν περνάει στον β' γύρο των εκλογών, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τονίζει ότι τον καθοριστικό ρόλο έχει η ψήφος των πολιτών στις 18 Μαΐου.
Ερωτηθείς για την υπόθεση Μπαλτάκου και για το εάν υπάρχουν ακροδεξιοί θύλακες στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζει ότι «υπάρχει σαφής δήλωση του πρωθυπουργού που κλείνει κατηγορηματικά τέτοιου τύπου σεναριολογία. Αλίμονο σε όσους επιτρέπουν να γίνεται ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου μια εγκληματική οργάνωση».

Τέλος, υποστηρίζει ότι «η ΝΔ ήταν πάντα ένα φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα και «δεν υπάρχει λόγος ιδεολογικών περιπλανήσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα