Φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα οι τροϊκανοί (vid)

Την οργή των πολιτών γνώρισαν τα μέλη της τρόικας, που πήγαν στο υπουργείο Οικονομικών (05/11) προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Πολ Τόμσεν αρχικά, έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες. Μάλιστα ένας αγανακτισμένος πολίτης πέταξε κέρματα εναντίον του. Μετά το τέλος της συνάντησης με τον Γιάννη Στουρνάρα, καθαρίστριες που είναι σε διαθεσιμότητα αλλά και υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που διαμαρτύρονταν

για το μέτρο της διαθεσιμότητας, προσπάθησαν να εμποδίσουν την αναχώρηση του κλιμακίου.

Το πρωί, τα κέρματα που εκτοξεύθηκαν δεν βρήκαν τον εκπρόσωπο των δανειστών, αλλά το καπό του οχήματος, ενώ ο κ. Τόμσεν κοντοστάθηκε για να δει τι έχει συμβεί. Η αστυνομία παρενέβη αστραπιαία και συνέλαβε το δράστη που μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ .

Στη συνέχεια ο Πολ Τόμσεν, αλλά και Ματίας Μορς βρήκαν μπροστά τους δημόσιους υπαλλήλου, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Οι συγκεντρωμένοι κρατώντας ντουντούκες φώναξαν συνθήματα και προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών και να διακόψουν τη συνάντηση.

Η διαμαρτυρία, με την παρέμβαση της αστυνομίας, έλαβε γρήγορα τέλος και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.
Το μεσημέρι, οι καθαρίστριες που είναι σε διαθεσιμότητα αλλά και υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης, εξέφρασαν την οργή τους στην εφαρμοζόμενη πολιτική που προωθούν η κυβέρνηση και η τρόικα, «ξέσπασαν» στο πρόσωπο των εκπροσώπων, των δανειστών μας.

Η αστυνομία που είχε σχηματίσει κλοιό προστασίας, φυγάδευσε την αποστολή της τρόικας από την πίσω πόρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα