Φθινοπωρινό τοπίο παντού!

Σχεδόν σε όλη τη χώρα το σκηνικό σήμερα (Δευτέρα) θα θυμίζει φθινόπωρο! Στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρές. 

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν

στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα θα φτάσουν τοπικά τα 7. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες σΝεφώσεις με τοπικές βροχές σήμερα, Δευτέρα, στην Αττική, ενώ στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα θα φτάσουν τοπικά τα 7. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στο νομό Θεσσαλονίκης, με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα