Φρικτό έγκλημα πάθους: Δολοφόνησε τον γκέι φίλο της ερωμένης του! (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα έγκλημα πάθους συγκλονίζει τη Νάπολη, με δράστη έναν 35χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε έναν νεαρό ακτιβιστή για τα δικαιώματα των γκέι, επειδή ζήλευε τη φιλική σχέση που είχε αναπτύξει το θύμα με την τρανς ερωμένη του.

Το θύμα, ο 25χρονος Vincenzo Ruggiero είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές εβδομάδες στην πόλη Τζουλιάνο.

Το θύμα:

Μέσα από έρευνές, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον Ciro Guarente, ο οποίος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με μια τρανσέξουαλ γυναίκα που το τελευταίο διάστημα συγκατοικούσε με τον Ruggiero.

Οι

Αρχές συνέλαβαν τον 35χρονο το περασμένο Σάββατο και μετά από ανακρίσεις και έρευνες οδηγήθηκαν στο γκαράζ ενός σπιτιού όπου, μέσα σε ένα… βαρέλι με οξύ, βρήκαν τα υπολείμματα της σορού του εξαφανισμένου νεαρού.

Ο θύτης:

Όταν ο 35χρονος συλληφθείς, κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις προσπάθειες του να ξεφορτωθεί το πτώμα, ομολόγησε το έγκλημά του στις αρχές.

«Ναι, τον σκότωσα επειδή είχε αποκτήσει μια ύποπτα στενή φιλική σχέση με τη σύντροφό μου», είπε ο Guarente, αναφερόμενος στην τρανσέξουαλ Heven Grimaldi, η οποία όπως προαναφέραμε, συγκατοικούσε με το θύμα πριν την εξαφάνιση του.

Η Grimaldi, συγκλονισμένη από την εξαφάνιση του Vincenzo Ruggiero, είχε εκφράσει την θλίψη της, μέσω των social media: «Μου λείπει το τραγούδι σου μέσα στο σπίτι, οι καθημερινές μας κουβέντες, τα πάντα θυμίζουν την απουσία σου, που μου παγώνει την ψυχή.Ο μόνος μου στόχος είναι να σε βρω και να γίνω ξανά ευτυχισμένη» έλεγε η Heven.

Το άρθρο Φρικτό έγκλημα πάθους: Δολοφόνησε τον γκέι φίλο της ερωμένης του! (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρικτό, Δολοφόνησε,frikto, dolofonise