Φρίκη στην Λάρισα : Νονός της 14χρονης ο μαστροπός που την εξέδιδε

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το απίστευτο δράμα που έζησε η 14χρονη κοπέλα από την Λάρισα που είχε απαχθεί από 56χρονο περί τα μέσα Αυγούστου, ενώ κρατούνταν φυλακισμένη από 55χρονο που την εξέδιδε, έλαβε ακόμη πιο άσχημη τροπή , καθώς αποδείχτηκε πως ο 55χρονος μαστροπός ήταν ο νονός του ανήλικου κοριτσιού.

Οι δύο μαστροποί 55 και 56 ετών αντίστοιχα, κρατούσαν φυλακισμένη την 14χρονη σε διαμέρισμα, την οποία βίαζαν συστηματικά, ενώ σε διάστημα 15 ημερών την εξέδωσαν σε τουλάχιστον 4 «πελάτες».

Η ανήλικη κοπέλα κατάγεται από ένα χωριό κοντά στην πόλη της Λάρισας , ενώ μέχρι πρότινος ήταν φιλοξενούμενη σε εκκλησιαστικό ίδρυμα στην Βόρεια Ελλάδα, δεδομένου ότι η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλεια της. Η ανήλικη είχε διαφύγει από το ίδρυμα ενώ η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για την ανεύρεσή της.

Στο ενδιάμεσο διάστημα που η 14χρονη βρισκόταν στην Λάρισα, ο 55χρονος μαστροπός εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν νονός της ανήλικης την πλησίασε, και μαζί με τον συνεργό του την απήγαγαν και την ανάγκαζαν να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις παρά την θέλησή της.

Οι αστυνομικές αρχές φθάνοντας στην άκρη του νήματος συνέλαβαν του δύο μαστροπούς ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανακάλυψη και των τεσσάρων «πελατών» οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, και που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τρεις Έλληνες και ένα Αλβανός.

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις «πελάτες» αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού, ενώ ο 55χρονός και ο 56χρονος που εξέδιδαν την 14χρονή πέραν αυτού, κατηγορούνται και για μαστροπεία.

Το άρθρο Φρίκη στην Λάρισα : Νονός της 14χρονης ο μαστροπός που την εξέδιδε εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα