Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος που βίαζε τα 11χρονα παρίστανε τον δάσκαλο μπάσκετ για να «ψαρεύει» αγόρια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την φρικτή υπόθεση του βιασμού δύο εντεκάχρονων αγοριών από 39χρονο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Επί επτά μήνες, τα δύο ανήλικα παιδιά που είχαν γνωρίσει τον βιαστή στο γήπεδο μπάσκετ όπου πήγαιναν και έπαιζαν, έζησαν την κόλαση στα χέρια του.

Χρειάστηκε να «σπάσει» ένα από τα δύο παιδιά και να αποκαλύψει στους γονείς του το μαρτύριο του, για να μπει ένα τέλος στη βρώμικη ιστορία, με τη σύλληψη

του 39χρονου.

Τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια, προκαλούν φρίκη.

Ο δράστης, που έμενε 500 μέτρα από το γήπεδο, παρίστανε τον προπονητή του μπάσκετ για να μπορεί να ψαρεύει μικρά αγόρια, πολλά από τα οποία τον ακολουθούσαν στο σπίτι του ανυποψίαστα.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν να πηγαίνει στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς μόνιμα με αθλητική αμφίεση και με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια.

Ο 39χρονος, που θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Παρασκευής, ζει με την 85χρονη θετή του μητέρα, που το μόνο που γνωρίζει, είναι πως ο γιος της συνελήφθη επειδή τσακώθηκε με δύο παιδιά. Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 39χρονος έπαιζε καθημερινά στοίχημα και φαίνεται πως ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Το άρθρο Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος που βίαζε τα 11χρονα παρίστανε τον δάσκαλο μπάσκετ για να «ψαρεύει» αγόρια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Θεσσαλονίκη, 39χρονος, 11χρονα,friki, thessaloniki, 39chronos, 11chrona