Φοβάται το ρίσκο ο Μίτσελ !!

Η χρονική συγκυρία, μόλις τρεις μέρες μετά την επίσημη στέψηγια τον τίτλο να ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, προβληματίζει έντονα τον Ισπανό τεχνικό, με δεδομένο ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

Κάτω από άλλες συνθήκες, ο 51χρονος προπονητής θα προφύλασσε ορισμένους παίκτες του για τη μάχη του Κυπέλλου, όμως οι τελευταίες αρνητικές εμφανίσεις της ομάδας, έχουν φέρει γκρίνια στις τάξεις των οπαδών και ενδεχόμενο στραβοπάτημα με τον Απόλλωνα,

θα κορυφώσει τις αντιδράσεις.

Από την άλλη η ομάδα της Ριζούπολης παίζει όλη τη χρονιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αφού το αποτέλεσμα μπορεί να καθορίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ. Έτσι το Κυριακάτικο ματς μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι για τους Πειραιώτες.

Από την άλλη, επιθυμία όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι να επικρατήσουν της «ελαφράς ταξιαρχίας» με μια πολύ καλή εμφάνιση, που θα αποτελέσει το καλύτερο ορεκτικό, για τη γιορτή που θα ακολουθήσει.

Άλλωστε τη σημασία του εορτασμού για το 41ο πρωτάθλημα του συλλόγου επεσήμανε και ο ίδιος ο Μίτσελ στην σχετική συνέντευξη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το 41ο πρωτάθλημά μας αυτή την Κυριακή μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θέλω να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όλη την οικογένεια της ομάδα μας, να έρθει να γιορτάσει μαζί μας,

«Η γιορτή αυτή είναι μία ευκαιρία να βοηθήσουμε την UNICEF στην συνεργασία που έχουμε για τον εμβολιασμό των παιδιών. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος είναι πάντα κοντά στα παιδιά και σ’ αυτούς που τον χρειάζονται, όπως το έχει αποδείξει μέχρι σήμερα.

Είναι σημαντικό που μπορούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του δικού μας πρωταθλήματος με αυτή των παιδιών της ομάδας Κ-15″, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αγωνιστικά λοιπόν, ο Ισπανός διστάζει να παρατάξει μια 11άδα με αλλαγές όπως και στα Γιάννινα, αφού δεν θέλει να ρισκάρει νέο στραβοπάτημα.

Από την άλλη, στη χθεσινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός είδε πάλι τον Εντινγκά να μην γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Αντίστοιχα, ατομικά γυμνάστηκαν και οι Πέρες και Σαλίνο.

Πιθανότητες να είναι στη διάθεση του προπονητή τους υπάρχουν (και μάλιστα αρκετές) και για τους τρεις παίκτες. Ατομικό αλλά σε μικρότερη ένταση και με ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε οΧολέμπας.

Στη σημερινή προπόνηση, θα υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση των παικτών καθώς θα φανεί κατά ένα μεγάλο ποσοστόαν τελικά θα αποφασίσει να προφυλάξει κάποιους παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ.

Στο μυαλό του Μίτσελ είναι να δώσει άλλη μια ευκαιρία και στον Σάλιακα ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι με τους Γιαννιώτες.

πηγη:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα