Φουλ… επίθεση για τις τηλεοπτικές άδειες από τη ΝΔ στο Μαξίμου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σηκώνει ψηλά στην πολιτική ατζέντα το θέμα των τηλεοπτικών αδειών το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την υποψηφιότητα Καλογρίτσα. Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι , η δημοπρασία εξελίσσεται σε… κάζο για το
Μέγαρο Μαξίμου που θα προκαλέσει και ενδοκυβερνητικούς τριγμούς.

Οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη διατυμπανίζουν ότι στόχος τους δεν είναι η υποψηφιότητα Καλογρίτσα

αλλά η διαδικασία της δημοπρασίας καθώς όπως υποστηρίζουν αποτελούσε ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των υπόγειων στόχων της και μάλιστα μιλούν για «διαγωνισμό παρωδία».

Εντείνει τις επιθέσεις η ΝΔ

Στη «γαλάζια» παράταξη έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα πιέζοντας να ανάψει το «πράσινο φως» για κλήση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας των τεσσάρων υπερθεματιστών καθώς επίσης και του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Παππά. «Εάν η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει τη διαφάνεια, όπως διατυμπανίζει, δεν έχει λόγο να το αρνηθεί» σημειώνουν στην Πειραιώς.

Στο επιτελείο του προέδρου του κόμματος θεωρούν ότι το κυβερνητικό επιχείρημα της εξυγίανσης του τηλεοπτικού τοπίου και της καταπολέμησης της διαπλοκής αποδείχθηκε «λόγια του αέρα».

Όπως μάλιστα υποστηρίζουν, το όλο εγχείρημα εξελίχθηκε σε μπούμερανγκ αναγκάζοντας το Μέγαρο Μαξίμου να κρατήσεις αποστάσεις που τηρούν από το Μαξίμου από την υποψηφιότητα Καλογρίτσα μετά και τα δημοσιεύματα για τα βοσκοτόπια της Ιθάκης που μπήκαν ως εγγυήσεις.

«Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμερανγκ για τον ίδιο τον υπουργό – καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή τους» , τονίζει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Το άρθρο Φουλ… επίθεση για τις τηλεοπτικές άδειες από τη ΝΔ στο Μαξίμου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα