Φώτης Εγκλήματα σήμερα: «Έμεινα στο ψυχιατρείο για 40 ημέρες»

Ο Σταύρος Μαυρίδης εμφανίστηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια! Η πρώτη μας γνωριμία με τον ηθοποιό ήταν μέσα από τον χαρακτηριστικό ρόλο του «Φώτη» στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1. Ο Σταύρος Μαυρίδης μίλησε στη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 40 ημέρες στο ψυχιατρείο. «Έχω να βγω στα Μέσα κοντά στα τέσσερα χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση να νοσηλευτώ 40 μέρες στο ψυχιατρείο. Δύναμη μου έδωσε ο Θεός που πιστεύω που μου έδωσε

τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Σου εξομολογούμαι ειλικρινά ότι ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο γιατί με αγάπησε, με στήριξε, από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι» είπε συγκινημένος ο Σταύρος Μαυρίδης. Όπως εξομολογήθηκε, μετά το ψυχιατρείο, μετακόμισε σε χωριό των Χανίων όπου συντηρούνταν οικονομικά από τα τρία αδέλφια του. «Με βοήθησαν ουσιαστικά την περίοδο του κορονοϊού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με επισκέφθηκε από τους πρώτους στο ψυχιατρείο. Είναι αληθινός φίλος για εμένα. Μένω τώρα στη Σαλαμίνα, τη μεγάλη μου αγάπη. Εκεί θα ήθελα να φύγω, είναι το νησί των ονείρων μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γιατί χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο ηθοποιός;

Ο ηθοποιός προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν έβρισκε δουλειά. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή του, περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή που προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ο ίδιος ανέφερε πως ήταν στα όρια της ανέχειας και ήθελε να τον αφήσουν να πεθάνει μόνος, ο εισαγγελέας λειτούργησε αυτεπάγγελτα (λόγω των αυτοκτονικών τάσεων) και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Είχα ένα μαχαίρι και λέω “δεν κόβω τις φλέβες μου”; Μόλις, όμως, είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα “θα ζήσω”! Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000 – 4.000 ευρώ. Αξίζει να δώσεις μια νέα μάχη και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Μαυρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώτης Εγκλήματα, Έμεινα,fotis egklimata, emeina