Φοιτήτρια το πρωί, πορνοστάρ το βράδυ…

Το πρωί πήγαινε στα μαθήματά της ως επιμελής φοιτήτρια που είναι, ενώ το βράδυ έβγαζε τα προς το ζην, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πορνό! Η νεαρή φοιτήτρια, με το όνομα «Lauren», στο πανεπιστήμιο Duke στο Durham της Βόρειας Καρολίνας πίστευε ότι το μυστικό της ήταν καλά κρυμμένο.

Ωστόσο, όπως η ίδια είπε την ιστορία της σε ένα μπλογκ για γυναίκες, παρατήρησε ότι μετά τα Χριστούγεννα, άρχισαν να αυξάνονται απότομα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook. Όταν είδε πως ένας συμφοιτητής της ακολούθησε το δεύτερο προφίλ (για τις ανάγκες του πορνό), που είχε φτιάξει στο Twitter, κατάλαβε ότι μάλλον την είχαν μυριστεί...

«Άρχισα να τρέμω από φόβο. Ήξερα τι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω: Εξευτελισμό, ντροπή, απειλές. Αυτό που δεν περίμενα ήταν το σκληρό διαδικτυακό bullying που υπέστην. Κάθε λεπτομέρεια της ζωής μου ανέβαινε στο Διαδίκτυο», γράφει η ίδια στο μπλογκ.

Όπως είπε, αναγκάστηκε να γυρίσει πορνοταινίες, για να μην παρατήσει το πανεπιστήμιο. Τα δίδακτρα ήταν υψηλά, είχε πάρει δάνειο και δεν ήθελε να ζορίσει τους γονείς της: «Είδα το πορνό σαν έναν τρόπο να αποφοιτήσω από το πανεπιστήμιο των ονείρων μου χωρίς χρέη, κάνοντας παράλληλα κάτι που μου αρέσει πολύ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το πώς διέρρευσαν όλα, η ευθύνη ανήκει στην ίδια τη «Lauren», καθώς αποκάλυψε το μυστικό της σε ένα νεαρό φίλο της από το πανεπιστήμιο.

Keywords
Αναζητήσεις
pornostarto
Τυχαία Θέματα