Ο Τράγκας ετοιμάζει νέο περιοδικό και εφημερίδα

Εκδοση δεκαπενθήμερου περιοδικού (που θα προστεθεί στο μηνιαίο «Crash») προετοιμάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Πρόκειται για την υλοποίηση μιας ιδέας που στριφογυρίζει εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό του εκδότη. Το νέο έντυπο θα έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα και θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις έρευνες και στα σκάνδαλα. Ο Γ. Τράγκας θεωρεί ότι υπάρχει χώρος για να σταθεί στα περίπτερα ένα τέτοιο έντυπο.

Μάλιστα,

εκτιμά ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ιδέα. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, έχει ξεκινήσει τη σχετική προετοιμασία. Για παράδειγμα, προ ημερών επισκέφθηκε την εκτυπωτική μονάδα «Ιρις» για να πάρει προσφορά για το νέο προϊόν που έχει στα σκαριά. Ανάλογες επαφές είχε και με το πρακτορείο διανομής «Αργος», με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Οπως αναφέρει το SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο εκδότης του «Crash», πριν ξεκινήσει τις επαφές, είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση τόσο του δεκαπενθήμερου περιοδικού όσο και της σαββατιάτικης εφημερίδας που φιλοδοξεί να βγάλει σύντομα στα περίπτερα.

Ο στόχος του δημοσιογράφου είναι και τα δύο έντυπα να είναι έτοιμα πριν από τις κάλπες του Μαΐου. Σε ό,τι αφορά την εφημερίδα, πληροφορίες θέλουν τον κ. Τράγκα να έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα και με τον εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο», διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ανεξάρτητα, πάντως, από την έκβαση που θα έχει η συζήτηση με τον Νίκο Καραμανλή, όσοι γνωρίζουν τον έμπειρο δημοσιογράφο αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει ακόμη και μόνος του στην έκδοση αντιμνημονιακής σαββατιάτικης εφημερίδας, από τη στιγμή, μάλιστα, που έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα