Φώφη: Ο Τσίπρας προστατεύει τον Καμμένο, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Ο κ. Τσίπρας έγινε προστάτης του κ. Καμμένου στη Βουλή. Γιατί χωρίς τον συγκυβερνήτη του δεν υπάρχει στην εξουσία», σχολίασε σε συνέντευξή της στον Σκάι η Φώφη Γεννηματά.

Σε ό,τι αφορά τον υπουργό Ναυτιλίας και την υπόθεση του «Αγία Ζώνη ΙΙ», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

τόνισε ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Κουρουμπλής θα είχε παραιτηθεί ή θα τον είχε διώξει ο πρωθυπουργός.

«Περιμένετε εσείς να δούμε καμιά επένδυση στην Ελλάδα όταν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού λέει στα τσακίδια;», ανέφερε επίσης για τον κ. Καρανίκα, σημειώνοντας πως «αν δεν ταίριαζε με την φιλοσοφία του θα τον είχε διώξει».

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ, η πολιτική του κ Τσίπρα είναι ότι διώχνει κάθε επένδυση που πάει να γίνει στον τόπο, διερωτώμενη πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς επενδύσεις.

Για το νέο Κεντροαριστερό φορέα εξήγησε ότι «κρατάμε τα θετικά της μέχρι τώρα διαδρομής και πάμε μπροστά». «Έχουμε μια αγκαλιά και ένα χέρι απλωμένο, αλλά όχι γι’ αυτούς που βρήκαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε. «Αν πρωταγωνιστήσουμε ξανά θα μπορούμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο της εξόδου από την κρίση», διαβεβαίωσε η κ. Γεννηματά.

Επιτέθηκε όμως και στη ΝΔ: «O κ. Μητσοτάκης δεν έχει πει λέξη για τις ευθύνες της ΝΔ. Εμείς έχουμε φτάσει στο αυτομαστίγωμα. Κάναμε κάθαρση», σημείωσε.

Το άρθρο Φώφη: Ο Τσίπρας προστατεύει τον Καμμένο, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα