«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν στον «αέρα» Κικίλιας και Τράγκας (ηχητικό)

Στα ύψη ανέβηκε η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας στον δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο προσώπων κινήθηκε σε αρκετά υψηλούς τόνους, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη,

Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

Αναλυτικότερα, «τα αίματα άναψαν» όταν ο Γιώργος Τράγκας ξεκίνησε επίμονα να ρωτάει τον Βασίλη Κικίλια γιατί η ΝΔ δεν ονομάτισε τον επιχειρηματία (Βαγγέλη Μαρινάκη) τον οποίο ανέφερε στην πρότασή της:

«Τι έκανε τη ΝΔ να μην βάλει το όνομα; Πέστε ένα λόγο γιατί δεν το έβαλε. Μα ποιος είναι αυτός ο βλακώδης λόγος;», είπε ο δημοσιογράφος με τον κ. Κικίλια να απαντά λακωνικά πως «η κρίση είναι δική σας», χωρίς και πάλι να πει λέξη για το όνομα του επιχειρηματία.

«Τι σόι αντιπολίτευση είσαστε εσείς που δεν έχετε στοιχεία για όσα λέτε; Γιατί δουλεύουν οι εφημερίδες και δε δουλεύει το κόμμα […] Κάνετε με φρου φρου και αρώματα κριτική;», ρώτησε ξανά ο Γιώργος Τράγκας, με τον Βασίλη Κικίλια να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα κάνοντας μια αήθη αναφορά στο ζάχαρο του δημοσιογράφου.

Ακολουθεί το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Keywords
Αναζητήσεις
κικιλιας τραγκαε, τραγκας κικιλιας
Τυχαία Θέματα