«Φιλικό σαν επίσημο» για την Εθνική στην Ιρλανδία

Την Ιρλανδία αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Εθνική ομάδα, στο Δουβλίνο, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης (21:45, MEGA). Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος υπολογίζει τη σημερινή αναμέτρηση ως έναν επίσημο αγώνα, θέλοντας να κλείσει με νίκη το 2012.

Μοιραία, ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει τους «βασικούς» στο αρχικό σχήμα και, αναλόγως της εξέλιξης, να προβεί σε αλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η Εθνική δεν έχει στην αποστολή της κάποιον από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο EURO

2014 (εκτός, βεβαίως, από τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος βρίσκεται στο τεχνικό τμήμα).

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις ενδείξεις, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, στην άμυνα θα είναι οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Χολέμπας, ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ταχτσίδης και ο Τζιόλης, στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Φορτούνης και Μανιάτης, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Σαμαράς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Περιστερίδης, Αθανασιάδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Δημούτσος, Κονέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Σιόβας.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα