Φιλικό 4-4 με την τούρκικη Ελάζιγκσπορ, ο ΠΑΟ

Ισόπαλος 4-4 με την τούρκικη Ελάζιγκσπορ αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός δείχνοντας καλά στοιχεία στην ανάπτυξη και προβληματίζοντας στα μετόπισθεν. Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, στο δημιουργικό κομμάτι.

Το «τριφύλλι» μπήκε πιο δυνατό στο παιχνίδι και στο 7' ο Μουζακίτης έκλεψε ωραία την μπάλα, έκανε την κάθετη μπαλιά στο Ντίνα και αυτός, βγήκε τετ α τετ εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κουσίδη ο οποίος απλά

πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Το γκολ γέμισε αυτοπεποίθηση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των πράσινων που συνέχισαν δυνατά και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν στο 17' ο Μαρινάκης έκανε πολύ όμορφη ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και την κατάλληλη στιγμή γύρισε προς τον Ντίνα στο ύψος του πέναλτι ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Στο 19' σε κόρνερ από τα αριστερά για τους Τούρκους, ο Ρισβάνης πήδηξε σε λάθος χρόνο με αποτέλεσμα ο Τιντιάν να πάρει την κεφαλιά και να νικήσει τον Καπίνο.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σεντάρ θα βρεθεί προς της εστίας του Παναθηναϊκού με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και στο τετ α τετ με τον Καπίνο θα τον νικήσει.

Στο 36', ο Σερντάρ σε τετ α τετ θα νικήσει τον Καπίνο και θα δώσει προβάδισμα στους Τούρκους.

Στο 54', ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό σε 3-3 ο Γιαννιτσάνης.

Ένα λεπτό αργότερα ο Έντελαρ θα νικήσει τον Ταμπάκη.

Ο χορός των γκολ έκλεισε στο 75' όταν ο Μπαϊράμι από τα δεξιά έκανε την σέντρα ο Κουτρουμπής προσπάθησε να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε αλλά ο αμυντικός των πράσινων συνέχισε να παλεύει για την μπάλα η οποία έφτασε στον Γιαννιτσάνη που με σου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός: Καπίνο (46' Ταμπάκης), Μαρινάκης (46' Σπυρόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (46' Κουτρουμπής), Ρισβάνης, Νάνο (46' Χουχούμης), Σταματάκης (46' Αναστασόπουλος), Λαγός (57' Μέντες), Δώνης (46' Μπαϊράμι), Μουζακίτης, Ντίνας (46' Γιαννιτσάνης), Κουσίδης (46' Ζέκα).

Ελάζιγκσπορ: Ιβέσα, Αλκάσι, Οσκάγια, Γκοργκ, Μπίλιτσα, Καλέμτσι, Καράμπουλου, Ρόλαντ, Τιντιάν, Σεντάρ, Αχμέτ.

Φωτό Αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα