Φεντερίκο Βαλβέδε: Η γνωριμία με τη σύζυγό του

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Η Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με μερικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ροντρίγκο, έτσι επέκτεινε πρόωρα τη συνεργασία της, με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε μέχρι το 2029. Η βασίλισσα απέκτησε τον 25χρονο Ουρουγουανό το 2016 από την Πενιαρόλ αντί 5 εκατομμυρίων ευρών. Πως έφτασε μέχρι έδω ο Βαλβέρδε… πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νεανικής σταδιοδρομίας του με την Πενιαρόλ, όπου έκανε γρήγορα εντύπωση. Έκανε το ντεμπούτο του

για την πρώτη ομάδα στον πρώτο αγώνα της σεζόν 2015-16 εναντίον της Θέρο. Έγινε μέλος των εθνικών ομάδων νέων Ουρουγουάης και προσέλκυσε το ενδιαφέρον συλλόγων, όπως η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης

Τον Ιούλιο του 2016, μετακινήθηκε από την Πενιαρόλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου εντάχθηκε στην Καστίγια (Β’ ομάδα). Δύο μήνες αργότερα, ο Βαλβέρδε έκανε το ντεμπούτο του για την Καστίγια εναντίον της Ρεάλ Ουνιόν, σε έναν αγώνα που τελικά έχασε η ομάδα του. Έγινε τακτικό μέλος της δεύτερης ομάδας κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν. Σημείωσε το πρώτο γκολ του για την Καστίγια εναντίον της Αλμπαθέτε, το Δεκέμβριο του 2016. Όσον αφορά την αυξανόμενη σημασία του για την ομάδα, ο Σαντιάγκο Σολάρι, ο προπονητής του στην Καστίγια, δήλωσε στις 29 Ιανουαρίου 2017: «Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του. Έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στην ομάδα και τη χώρα. Ο Βαλβέρδε είναι πάντα παραγωγικός στη μεσαία γραμμή».

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (δανεισμός)

Στις 22 Ιουνίου 2017, ο Βαλβέρδε δόθηκε με μονοετή δανεισμό στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια της Πριμέρα Ντιβισιόν. Έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου, αντικαθιστώντας το Φεντερίκο Καρτάμπια στην εντός έδρας ήττα με 2-4 εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Βαλβέρδε είχε 24 εμφανίσεις πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς η ομάδα του υπέστη υποβιβασμό.

Η επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κατά την επιστροφή από το δανεισμό, ο Βαλβέρδε εντυπωσίασε το νέο προπονητή, Γιούλεν Λοπετέγι, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ανατέθηκε οριστικά στην πρώτη ομάδα. Στις 9 Νοεμβρίου 2019, σημείωσε το πρώτο γκολ του στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στη νίκη με 4-0 επί της Έιμπαρ. Ο ποδοσφαιριστής την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε τα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του και τους δύο γιους του.

Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ο τρόπος που το ζευγάρι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο είναι πραγματικά θαυμάσιος. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2018, άρχισαν να μιλάνε, μέσω social media και από τη μία μέρα στην άλλη ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής ρώτησε την Μίνα Μπονίνο αν θα πάει να τον δει στην Μαδρίτη. Εκείνη δεν το σκέφτηκε και πολύ και την επόμενη μέρα μπήκε στο αεροπλάνο και πέταξε προς την ισπανική πρωτεύουσα, προκειμένου να τον συναντήσει. Όπως η ίδια ανέφερε, σκέφτηκε: “δεν το ξέρω αυτό το παιδί, τι κάνω… μπορεί να μην λειτουργήσει και να πηγαίνω έτσι. Αν δεν δουλέψει, θα πάω στους φίλους μου στη Μαδρίτη”. Ωστόσο, η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλύτερη από όσο νόμιζα. “Δεν το πίστευα ότι είναι τόσο ψηλός, μου άρεσε πολύ. Πλέον τα πάμε πολύ καλά, είναι πολύ καλό παιδί”.

Η Μίνα Μπονίνο είναι δημοσιογράφος και έγινε ευρέως γνωστή μετά την σχέση της με τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Με πτυχίο Αθλητικής Δημοσιογραφίας από την Deportea, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες πριν συνεχίσει να εργάζεται ως παρουσιάστρια καιρού στο TyC Sports. Ήταν για καιρό υποστηρίκτρια της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν ακόμη ξεκινήσει η σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1993 στην Αργεντινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα