Φάρμα αποχώρηση – Πάτρας: Βαρύ το κλίμα όταν έφυγε

Ημέρα αποχώρησης για τη Φάρμα το Σάββατο 5/6 με ακόμη μια σκληρή μονομαχία για το εισιτήριο στην επόμενη εβδομάδα. Στην αρχή, ο Κώστας Γκρέκας αναμετρήθηκε με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για την θέση του αρχηγού. Ο Κώστας πήρε το πρώτο παιχνίδι, ο Βασίλης το δεύτερο και η μονομαχία οδηγήθηκε σε τρίτο αγώνισμα, στο οποίο ο Γκρέκας πήρε τη νίκη και την αρχηγία με ελάχιστη διαφορά από το δυνατό χαρτί της Φάρμας το Μπιλάκο. Σαν νέος αρχηγός, ο Κώστας Γκρέκας, επέλεξε για πρώτο μονομάχο τον Βασίλη, ο οποίος με τη σειρά του αποφάσισε να μονομαχήσει για μια θέση στη Φάρμα

με τον Θανάση Πάτρα.

Ο Βασίλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής και ο Θανάσης Πάτρας αποχώρησε από τη Φάρμα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, με την Κυριακή Κατσογρεσάκη να μιλάει για τον Θανάση με δάκρυα στα μάτια. Η συγκίνηση για όλους κορυφώθηκε όταν ο Θανάσης Πάτρας τους αγκάλιασε όλους και εν συνεχεία άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έφυγε από τον αχυρώνα, αλλά έμεινε και συζήτησε με τους παίκτες μετά την αποχώρηση του Θανάση και όπως ήταν φυσικό ήταν όλοι συγκινημένοι.

Η φάρσα του Τανιμανίδη

Χθες είδαμε την εισβολή ενός ανθρώπου ο οποίος πραγματικά έσπειρε τον τρόμο και τον φόβο στο αγρόκτημα το βράδυ! Οι παίκτες φανερά τρομοκρατημένοι προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Ποιος ήταν ο μυστηριώδης εισβολέας της Φάρμας και ποιος ο συνεργός του μέσα απο το σπίτι; Ο Σάκης Τανιμανιδης, αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στους παίκτες της Φάρμας, έχοντας μάλιστα και εσωτερικό συνεργό τον Θανάση Πάτρα.

Τα φώτα στη Φάρμα σβήνουν, σπασίματα ακούγονται μέσα στην νύχτα και ξαφνικά όλοι βγαίνουν να δουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο εισβολέας! Ο παρουσιαστής ντυμένος σαν απο ταινία θρίλερ πετούσε αντικείμενα έξω απο το σπίτι, έσπαγε κεραμίδια και έσπειρε τον τρόμο στους πάντες μέσα στη Φάρμα. Πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό βγαλμένο μέσα απο ταινία τρόμου! Ωστόσο, μέσα από αυτή την φάρσα του Σάκη, είδαμε πως ξεχωρίζουν οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα