Εξώδικο Ψωμιάδη για τη διαφήμιση με το «αγαπούλα…»

Εξώδικο στη γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας “Wind” για τη διαφήμιση με τον... αγαπούλα απέστειλε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Μάκης Ψωμιάδης, που κρατείται σε φυλακή στα Σκόπια. Ως γνωστόν στην τηλεοπτική διαφήμιση ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον πρόεδρο που είναι

στη φυλακή και λέει στο συνεργάτη του: «αγαπούλα, την... κουκούλα».

Ο Ψωμιάδης ζητεί να σταματήσει άμεσα η μετάδοση της διαφήμισης και όπως αναφέρει στο εξώδικό του: «Με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι” στο νόμο…».

Παράλληλα, επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του για αποζημίωση «λόγω ηθικής βλάβης, λόγω προσβολής της προσωπικότητάς μου, καθώς και για απόδοση του κέρδους που αποκομίσατε (σ.σ. η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας) χρησιμοποιώντας στοιχεία της προσωπικότητάς μου».

Μάλιστα, στο εξώδικο που απέστειλε, ο Μάκης Ψωμιάδης επικαλείται την συνέντευξη του ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, που είναι πρωταγωνιστής στη διαφήμιση, στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφέροντας:

«Είναι προφανές ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον ‘’Πρόεδρο’’ υποδύεται εμένα. Η όλη διαφημιστική καμπάνια σας στηρίζεται μάλιστα σε ατάκες που έχουν ταυτιστεί με εμένα, όπως η λέξη ‘’αγαπούλα’’ αλλά και άλλες, οι οποίες ταυτίζονται από το κοινό και συνδέονται συνειρμικά και άμεσα με την προσωπικότητά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα