Εξιχνίασαν την δολοφονία 33χρονου αλλοδαπού μετά από 5 χρόνια

Μετά από σχεδόν 5 χρόνια εξιχνιάστηκε η αρπαγή και ανθρωποκτονία 33χρονου από το Μπαγκλαντές, με τη σύλληψη τριών εκ των συνολικά 9 δραστών.

Πέντε από τους δράστες είναι υπήκοοι Πακιστάν, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, ενώ ακόμη δύο είναι αγνώστων στοιχείων. Οι συλλήψεις έγιναν στον Ασπρόπυργο, στη Νέα Μάκρη και στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σε

βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή, ληστεία και απόπειρα εκβίασης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 17 Σεπτεμβρίου 2010 οι δράστες απήγαγαν τον 33χρονο και απαιτούσαν από τον αδελφό του να τους καταβάλει 10.000 ευρώ, απειλώντας τον ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν.

Τις επόμενες μέρες ακολούθησαν και άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες, στις οποίες ζητούσαν για να τον απελευθερώσουν, με το αντίτιμο των 5.000 ευρώ.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2010 στην τελική τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον αδελφό του θύματος, του δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για τα χρήματα και ότι θα σκοτώσουν τον απαχθέντα, απειλή που εν τέλει έκαναν πράξη.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα