Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Δεκάδες ονόματα έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, κυρίως για παίκτες μεσαίας γραμμής και στα άκρα της επίθεσης, αφού εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον ενίσχυσης για τους ερυθρόλυεκους με βάση και τις σχετικές εισηγήσεις Μίτσελ.
Ανάμεσά τους και παίκτες που έχουν σημαντική καριέρα σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά τώρα παίζουν σε ομάδες της Ασίας και επιθυεμούν την επιστροφή τους στην Ευρώπη.

Ο διεθνής Βόσνιος πλέι μέικερ Ζβέζνταν Μισίμοβιτς που μετά από πολλά χρόνια στην Γερμανία και μια
διετία σε Τουρκία (Γαλατά) και Ρωσία (Ντιναμό Μόσχας) έχει πάει στην Κίνα και παίζει στην Γκουίζχου Ρένχε. Παίκτης με ηγετικά προσόντα στη μεσαία γραμμή και έφεση στο σκοράρισμα.

Κι ο Πορτογάλος σταρ Ρικάρντο Κουαρέσμα για τον οποίο είχε υπάρχει επαφή και το περασμένο καλοκαίρι, όταν έφυγε από την Μπεσίκτας με περιπετειώδη τρόπο. Ο 30χρονος εξτρέμ έπαιξε στο Ντουμπάι με την Αλ Αχλί, αλλά θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και προτείνεται σε διάφορες ομάδες, όπως και στον Ολυμπιακό. Ο Κουαρέσμα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Σπόρτινγκ, Πόρτο, αλλά και έκανε μεταγραφή σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα δίχως να μπορέσει να καθιερωθεί.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε διαδικασία αποφάσεων για το ρόστερ με βάση τις εισηγήσεις του Μίτσελ. Ο οποίος έχει κάνει λόγο για απόκτηση δύο χαφ, ενός ακραίου επιθετικού κι ενός φορ αν φύγει ο Τζεμπούρ. Ενώ οι ερυθρόλευκοι είναι και σε διαδικασία απόκτησης γκολκίπερ.

Μαρινάκης και Μίτσελ θα έχουν συνάντηση στο Λονδίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, προχωρώντας σε αποφάσεις για τις αλλαγές στο ρόστερ. Με το ενδιαφέρον για τους Ιμπαγάσα και Πίνο, καθώς οι περιπτώσεις τους είναι ανοιχτές. Από τους δανεικούς ελπίδες να μείνει έχει μόνο ο Τάτος. Είναι πολύ πιθανό να επιδιωχθεί λύση συνεργασίας με τον Γκρέκο, ενώ θα συζητηθούν, αν έρθουν, προτάσεις για Φέισα, Μασάντο. Νέες ευκαιρίες θα δοθούν σε Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη, ενώ υπάρχει μεγάλη πίστη στις μεταγραφικές κινήσεις με Ολαίτάν και Ντε Βινσέντι.

Ο Ολυμπιακός πιθανώς θα ασχοληθεί και με την περίπτωση του στράικερ της Χετάφε, του Μικού, ο οποίος έχει προταθεί καθώς παραχωρείται από την ομάδα του και είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον Μίτσελ. πηγή: pamesports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα