Ταινία τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο κάνει η Αντζελίνα Τζολί με πρωταγωνίστρια την ίδια!

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η ζωή της Μαρσελίν Μπερτράντ της ηθοποιού και παραγωγού ταινιών που έφυγε από τη ζωή το 2007 σε ηλικία 56 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο.

Το ρόλο δεν θα μπορούσε να ενσαρκώσει καλύτερα καμία άλλη πέρα από την κόρη της και πρόσωπο των ημερών Αντζελίνα Τζολί.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε γνωστό ότι υπεβλήθη σε διπλή προληπτική ,καθώς διέτρεχε αυξημένο κίνδυνο να προσβληθεί από καρκίνο, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που ετοιμάζεται με θέμα τη ζωή της μητέρας της Μαρσελίν

Μπερτράντ. Μάλιστα, όπως γράφει το iefimerida, την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία που έχει συστήσει η ίδια μαζί με το σύζυγό της Μπραντ Πιτ.

Η Μαρσελίν Μπερτράντ, (δείτε εδώ ποια ήταν η καλλονή μητέρα της Αντζελίνα Τζολί) όπως και η κόρη της, είχε αφιερώσει τη ζωή της στη φιλανθρωπία, ιδρύοντας διαφόρους οργανισμούς, ενώ τα τελευταία χρόνια της και συγκεκριμένα από τη στιγμή που διαγνώσθηκε με καρκίνο των ωοθηκών ασχολήθηκε ενεργά με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τη συγκεκριμένη νόσο.

Οι ομοιότητες ανάμεσα στη ζωή της Μαρσελίν και της Αντζελίνας πολλές. Ωστόσο αυτή που συγκλονίζει είναι αυτή που αφορά στην υγεία τους, καθώς στην Τζολί ανιχνεύτηκε το γονίδιο BRCA1 κάτι το οποίο σημαίνει ότι η ηθοποιός βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο να νοσήσει από καρκίνο (σε ποσοστό 87%) είτε του μαστού είτε των ωοθηκών (σε ποσοστό 50%).

Ο θάνατος της Μαρσελίν Μπερτράν είχε συγκλονίσει τη χολιγουντιανή ηθοποιό, η οποία πρόσφατα, αναφερόμενη στο γεγονός είχε αναφέρει ότι «ο θάνατος από καρκίνο στέρησε από τη Μαρσελίν Μπερτράντ, την ευκαιρία να γίνει γιαγιά, ένας ρόλος για τον οποίο ήταν γεννημένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα