Εξελέγη η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου συντακτικού συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Αν. Σπυρόπουλος, Δ. Ρέππας, Μ. Βουράκης, Γρ, Φελώνης, Αν. Σαουλίδης, Κων. Μπελτέγρης, Κων.

Πανταζής, Μ. Τζελέπης, Π. Αλαμάνος, Στ. Στάθης.

Για ισχυρό μήνυμα ανανέωσης έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, τα οποία και συνεχάρη.

«Ο μεγάλος αριθμός νέων στελεχών που εκλέγονται στην ΚΠΕ είναι ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης, ένας πολύ θετικός οιωνός για τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, της κεντροαριστεράς, της πολιτικής ζωής της χώρας», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

«Έχουμε τώρα μια απολύτως καθαρή αφετηρία: ιδεολογικά, πολιτικά, οργανωτικά», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ μετά το Συντακτικό του Συνέδριο, με αυτοσυνειδησία και αυτοπεποίθηση, θα λειτουργήσει ως πυλώνας της πολιτικής σταθερότητας επιδιώκοντας να θέσει όσο πιο έντονα γίνεται το πρόσημο της κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης, της ανάπτυξης, αλλά και της αποτελεσματικότητας στην κυβερνητική πολιτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα