«Εξάρες» ρίχνει ο Ολυμπιακός του Σίλβα! Δείτε τα γκολ με τα Χανιά (video)

Δεν το μετάνιωσαν οι οπαδοί του πρωταθλητή Ελλάδας που πήγαν στο Φάληρο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Η …γιορτή στο χορτάρι άρχισε νωρίς και είχε πολλούς πρωταγωνιστές για το τελικό 6-0 του Ολυμπιακού με τον ΑΟ Χανίων στην ρεβάνς των δύο ομάδων για το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός -που

είχε διασφαλίσει την πρόκριση- ήταν απολαυστικός και καταιγιστικός για ακόμα ένα ματς. Μετά την πολύ καλή του εικόνα με τον Λεβαδειακό συνέχισε τις άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες και στο Κύπελλο.

Στον επαναληπτικό του 4-1 με τον ΑΟ Χανίων οι ερυθρόλευκοι «σκόρπισαν» τον αντίπαλό τους στο Καραϊσκάκη.

Το τελικό 6-0 θα μπορούσε να είχε πάρει και πιο μεγάλες διαστάσεις. Ο Σέρβος Ζντιέλαρ έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, ο Κασάμι «χτύπησε» δύο φορές ενώ δίχτυα βρήκε και ο Σεμπά. Πολύ ορεξάτος και με ασίστ και το πρώτο του τέρμα ο Πουλίδο στην πρώτη του παρουσία ως βασικός με τον Ολυμπιακό (σ.σ. ψηφίστηκε κορυφαίος του ματς), όπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Γκολ και ο Φουστέρ, που έχασε πέναλτι.

Όλοι οι σκόρερ είχαν πολύ καλό πρόσημο ενώ γενικότερα οι περισσότεροι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Το κακό νέο ήταν ο τραυματισμός του Ερνάνι για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για ζημιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα