Εξαντλείται η υπομονή

Μετά την σημερινή τους συνομιλία στην προπόνηση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν κανέναν διακανονισμό για τα χρήματα που τους οφείλονται, μέχρις ότου να εμφανιστεί κάποιος από τους μετόχους και να τους εξηγήσει αν υπάρχει ελπίδα για ανατροπή των αρνητικών εξελίξεων στο «τριφύλλι». Αύριο θα φθάσουν τα χαρτιά των διακανονισμών στην Παιανία, όπου θα γίνει γνωστή η οριστική τους απόφαση.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

συζήτησαν πριν την σημερινή προπόνηση της ομάδας και όπως όλα δείχνουν, καταλήγουν σε αρνητική απάντηση για διακανονισμό, ενώ θα ζητήσουν κάποιον από τους μετόχους να παραστεί στην Παιανία για να τους ενημερώσει.

Ο πρώην πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας τους ζήτησε να βάλουν «πλάτη» για την ομάδα, με τους ίδιους όμως τους ποδοσφαιριστές να έχουν κουραστεί από την κατάσταση αυτή. Προσπάθησαν να σκεφτούν κάποια λύση, αλλά η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Τέλος οι παίκτες, μέσω του Σαριέγκι, θα ζητήσουν να συναντηθούν με κάποιον από τους μετόχους, έτσι ώστε να συζητήσουν για την κατάσταση που επικρατεί και να πάρουν κάποιες απαντήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα