Κρήτη: Του έσπασαν τα φρένα και "πάτησε" 6 ανθρώπους!

Σοβαρό ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 12.00 στο Γρηγοριά του δήμου Φαιστού, στην Κρήτη, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε 6 ανθρώπους κατά τη διάρκεια κηδείας…

Πιο συγκεκριμένα, το όχημα που μόλις χθες είχε πάρει ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του από το συνεργείο δεν έκοψε ταχύτητα, καθώς «έσπασαν» τα φρένα, με αποτέλεσμα στο ανεξέλεγκτο πέρασμά του να παρασύρει έξι ανθρώπους που εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν σε κηδεία.

Το αυτοκίνητο

θα είχε παρασύρει πιθανότατα κι άλλους ανθρώπους αν δεν «καρφωνόταν» πάνω στην νεκροφόρα.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο δρόμο προς το νεκροταφείο, ο οποίος είναι κατηφορικός και καθώς προπορευόταν η νεκροφόρα, ακολουθούσαν οι συγγενείς της εκλιπούσης, με το αγροτικό αυτοκίνητο του ηλικιωμένου να ακολουθεί. Όταν «έσπασαν τα φρένα», ο οδηγός δεν πρόλαβε να "τραβήξει" το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα κάτω από τις ρόδες να πέσουν δύο άτομα και να παρασυρθούν ακόμη τέσσερα.

Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα από την Αγία Βαρβάρα, τις Μοίρες, το Κ.Υ. Σπηλίου, αλλά και το Ηράκλειο.

Τραυματισμένοι φέρονται να είναι οι 6 άνθρωποι, που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Οι δύο εξ αυτών φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Πάντως, ο ένας έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και ο άλλος σπάσιμο κλείδας και ρήξη πνεύμονα. Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, αν και είναι σοκαρισμένος από το ατύχημα.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Αναζητήσεις
γρηγορια ατύχημα σε κηδεια
Τυχαία Θέματα