«Έβρεχε» ευκαιρίες, όχι γκολ…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε μοιραίο παίκτη για την εθνική Πορτογαλίας εξελίσσεται ο μεγάλος άσος Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έφτασε στο σημείο να χάσει πέναλτι με αποτέλεσμα να χαθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης για την ομάδα του.

Για δεύτερο κατά σειρά αγώνα η Πορτογαλία έμεινε στην ισοπαλία χθες με την Αυστρία όπως και στον πρώτο αγώνα με τους Ισλανδούς (1-1) και πλέον κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro 2016.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έκανε εξαιρετικό ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ,

είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι με τον γκολκίπερ της Αυστρίας Άλμερ να παίρνει τα εύσημα, ενώ την ίδια ώρα ο μεγάλος σταρ της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο που το έχασε να εξελίσσεται σε μοιραίο παίκτη.

Για να συνεχίσει στο Euro η Πορτογαλία θέλει πλέον μόνο νίκη στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του ομίλου έναντι της Ουγγαρίας που είναι πρώτη στη βαθμολογία, καθώς είχε καταφέρει να κερδίσει την Αυστρία εν αντιθέσει με τους Πορτογάλους…

Ουγγαρία-Ισλανδία 1-1

Νωρίτερα η Ουγγαρία είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με την Ισλανδία στο «Βελοντρόμ», μετά από 44 χρόνια απουσίας από τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Στο 40΄ οι Ισλανδοί προηγήθηκαν με το πέναλτι του Γκίλφι Σίγκουρτσον και μέχρι το 87ο λεπτό η ομάδα του Μπερντ Στορκ βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Ισλανδία. Όμως η πίεση απέδωσε καρπούς, με αυτογκόλ του Σέβαρσον.

Οι… ψαράδες του Λαρς Λάγκερμπακ αποτελούν την πιο ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απέσπασαν ισοπαλία στην πρεμιέρα από το φαβορί του ομίλου, Πορτογαλία (1-1), ενώ χθες δεν έχασαν ούτε στο δεύτερο αγώνα με τους Ούγγρους.

Αν νικήσουν την Αυστρία στον τρίτο αγώνα, τότε θα βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον τρίτο αγώνα της χθεσινής ημέρας, το Βέλγιο νίκησε με 3-0 την Ιρλανδία. Δείτε εδώ.

Το άρθρο «Έβρεχε» ευκαιρίες, όχι γκολ… εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα