Έτοιμη η ΑΕΚ για τον «τελικό» με Ολυμπιακό- Καλογερόπουλος ο «άρχοντας» του αγώνα

Μια ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την οριστικοποίηση της αποστολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τον επαναληπτικό του προημιτελικού κυπέλλου της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα διεκδικήσουν την ιστορική πρόκριση σε ένα κατάμεστο γήπεδο 60.000 θέσεων.

Μπορεί η προετοιμασία να ολοκληρώνεται αύριο, με μία τελευταία προπόνηση στις

12.00, όμως ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε να ανακοινώσει από σήμερα την αποστολή.

Αναλυτικά:

Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Δυσκολίες ο Μήτρογλου- Δεν προλαβαίνει ο Ελαμπντελαουί

Την ίδια στιγμή, στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» υπάρχουν δυσκολίες με τραυματισμούς. Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας διεθνής φορ Κώστας Μήτρογλου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην σημερινή προπόνηση. Πάντως, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αλλά είναι από αμφίβολο έως ιδιαίτερα δύσκολο να προλάβει το ματς. Κατά τα άλλα είναι δύσκολο να είναι διαθέσιμος και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον Σαλίνο να καλύπτει το κενό του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Και το όνομα αυτού… Καλογερόπουλος

Εξάλλου, τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όρισε η ΚΕΔ. Αυτός είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας του συνδέσμου Μεσσηνίας, ο Κυριάκος Μερκενίδης του συνδέσμου Μακεδονίας και τέταρτος ο Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου. Επίσης, παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Καλύβας από τη Βοιωτία.

Keywords
Τυχαία Θέματα