1925-2015 90 Χρόνια Ολυμπιακός

Ένα νέο μουσείο το οποίο θα αντανακλά την ιστορία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς είναι η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στους φιλάθλους της ομάδας στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90 χρόνια του συλλόγου που τα γιορτάζει αύριο, 10 Μαρτίου 2015. . Η δημιουργία του Μουσείου του Ολυμπιακού θα γίνει στο χώρο που στεγάζεται τώρα το

Μουσείου του συλλόγου, όμως θα έχει μεγαλύτερη έκταση και την ανακοίνωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, λέγοντας:

«Θέλω να ανακοινώσω ότι ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, για να αφήσει το στίγμα του για τον εορτασμό των 90 ετών, σκέφτηκε να προσφέρει κάτι σε αυτή την επέτειο. Αποφάσισε να δωρίσει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει το νέο μουσείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το σημερινό για να κάνει γνωστότερο τον Ολυμπιακό στον κόσμο. Σε αυτό το μουσείο θα υπάρχουν ψηφιακές δραστηριότητες και θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αυτό το μουσείο δεν απευθύνεται μόνο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα», ενώ από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μανιάτης, δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός, μεγαλύτερος, ο ενδοξότερος σύλλογος, συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μιλάμε για έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον στηρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες και πρέπει εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά».

Όπως είπε τέλος ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κ. Καραπαπάς, θα υπάρξουν εκδηλώσεις στον Πειραιά, αρχής γενομένης από αύριο, προσφορές από την μπουτίκ του συλλόγου, αλλά και μια έκδοση που θα περιλαμβάνει όλη την ιστορία του Ολυμπιακού και η οποία θα είναι σε προσιτή τιμή με τα έσοδα να πηγαίνουν για τους σκοπούς της UNICEF.

Keywords
Αναζητήσεις
90 olympiakos logo
Τυχαία Θέματα