Ερνέστο και του χρόνου;

Αυτό είναι το «καυτό» ερώτημα που απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Πάντως οι πιθανότητες να είναι και του χρόνου ο Βάσκος τεχνικός στην ομάδα του Πειραιά είναι 50-50.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού

πάντως επιθυμεί να μην γίνει σίριαλ η υπόθεση παραμονής του Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας (όπως στο προηγούμενο πέρασμα του Βάσκου από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο), ενώ θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών λίγο μετά το Πάσχα, η οποία θα κρίνει το μέλλον του Ισπανού τεχνικού.

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία, οι πιθανότεροι προορισμοί του Βαλβέρδε είναι μεγάλοι σύλλογοι της Ισπανίας, όπως η Σεβίλλη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Βαλένθια.

Δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου πάντως, κάνουν λόγο ότι σε περίπτωση φυγής του Βαλβέρδε, τα ονόματα που έχουν ακουστεί για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» είναι αυτά των Ουνάι Έμερι (Βαλένθια), Χοακίν Καπαρός (Μαγιόρκα), Κίκε Φλόρες (Αλ Αχλί), Χοσέ Μεντιλίμπαρ (Οσασούνα), Μιγκέλ Γκονζάλες (Σεβίλλη), Γκρεγκόριο Μανθάνο (απολύθηκε τον Δεκέμβριο από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και Μαρθελίνο (απολύθηκε τον Φεβρουάριο από την Σεβίλλη).

Keywords
Τυχαία Θέματα