Ρόδος: Μπράβοι νυχτερινού club παρεμπόδισαν φορολογικό έλεγχο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αντιμέτωποι με το νόμο θα βρεθούν οι ιδιοκτήτες γνωστού club της Ρόδου, υπάλληλοι του οποίου παρεμπόδισαν τον φορολογικό έλεγχο και απείλησαν το κλιμάκιο των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

«Εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε…Φύγετε μην έχουμε κι άλλα» είπαν οι μπράβοι στην πόρτα, απειλώντας και εμποδίζοντας συγχρόνως την είσοδο των ελεγκτών, όταν οι δεύτεροι επιχείρησαν να μπουν, επισημαίνοντας ότι έχουν δικαίωμα εισόδου από το νόμο και εξηγώντας τις διατάξεις του νόμου

που προβλέπει επιβολή λουκέτου 48 ωρών και πρόστιμα στην περίπτωση παρεμπόδισης του φορολογικού ελέγχου.

Όπως ήταν αναμενόμενο το κλιμάκιο αποχώρησε, συνέταξε την έκθεσή του και σύμφωνα με πηγές της ΓΓΔΕ, αναμένεται να εφαρμοσθούν οι διατάξεις του νόμου. Βάση της νομοθεσίας, οι ιδιοκτήτες του κλαμπ έχουν τη δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων εντός 20ημέρου, επομένως το λουκέτο θα επιβληθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Από τη ΓΓΔΕ διαμηνύουν ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και προετοιμάζονται για κύμα λουκέτων σε όσους αρνούνται τον έλεγχο, οι παραβάτες δε, θα μπαίνουν σε «μαύρη» λίστα και θα ξετινάζονται κατά προτεραιότητα για φόρο εισοδήματος και ΦΠΑ.

Το άρθρο Ρόδος: Μπράβοι νυχτερινού club παρεμπόδισαν φορολογικό έλεγχο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα