Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για το “πλιάτσικο” που φέρονται να έκαναν άνδρες των ΜΑΤ σε περίπτερο

Στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων παραπέμφθηκε το θέμα ενός βίντεο, το οποίο φέρει άνδρες των ΜΑΤ να παίρνουν νερά από περίπτερο χωρίς να πληρώσουν, ενώ τους δείχνει να επιτίθενται στον περιπτερά και σε ένα ακόμα άτομο, από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Δευτέρας στην περιοχή των Εξαρχείων μετά την πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου και το βίντεο αναρτήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Facebook και δείχνει

άνδρες των ΜΑΤ να έρχονται σε αντιπαράθεση με δύο εργαζόμενους του συγκεκριμένου περιπτέρου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως τα όργανα της τάξης πήραν νερά από τα ψυγεία τους χωρίς να τα πληρώσουν. Μάλιστα υπήρξαν καταγγελίες πως τα ΜΑΤ ξυλοκόπησαν τους δύο εργαζόμενους και προσήγαγαν τον έναν από αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκδοχή των ανδρών της συγκεκριμένης διμοιρίας είναι ότι έδωσαν λεφτά αλλά ο περιπτεράς δεν τα πήρε.

Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης των καταγγελιών. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Σχετικά με βίντεο που έχει αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες του Διαδικτύου και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιστατικό με ιδιώτες χθες το βράδυ σε περίπτερο στην περιοχή των Εξαρχείων ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής έρευνας και παράλληλα ενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα