«Εποχή Ρανιέρι» στην Εθνική ομάδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην «εποχή Ρανιέρι» αναμένεται να περάσει στα τέλη Ιουλίου η Εθνική μας ομάδα καθώς μέχρι τότε ισχύει τυπικά το συμβόλαιο με τον απερχόμενο προπονητή της Φερνάντο Σάντος. Η ΕΠΟ θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ρανιέρι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που θα γίνει στο τέλος Ιουλίου.

Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στις 25 ή στις 26 Ιουλίου, προκειμένου να

υπογράψει το συμβόλαιό του και στις 31/7 θα επικυρωθεί η συμφωνία. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έρθει στη χώρα μας, μαζί με τη σύζυγό του για μόνιμη εγκατάσταση.

Μάλιστα η ΕΠΟ έχει ήδη εντοπίσει σπίτια στα νότια προάστια για να μείνει, με την τελική επιλογή να γίνεται από τον ίδιο τον προπονητή και τη σύζυγό του. Το επίσημο ντεμπούτο του Ιταλού θα είναι σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2016, στο άδειο (λόγω τιμωρίας) Καραϊσκάκη με αντίπαλο την Ρουμανία.

Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα, ενδέχεται να γίνει ένα φιλικό με αντίπαλο την Κύπρο.

Το άρθρο «Εποχή Ρανιέρι» στην Εθνική ομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα