Επίθεση Καπερνάρου σε ΣΥΡΙΖΑ για τους “αποστάτες”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος με αφορμή τα περί «αποστασίας» που ο πρόεδρος και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν για εκείνους που σκοπεύουν να ψηφίσουν για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο κ. Καπερνάρος σε πολύ υψηλούς τόνους μίλησε για «μηχανουργεία αυτών που μηχανεύονται δήθεν μηχανισμούς αποστασίας», ενώ ανέφερε με ερωτήσεις

και μια άλλη εκδοχή «μη τυχόν και τα βρήκε με την κυβέρνηση; Μήπως θέλετε έτσι να εξασφαλίσετε ημεροχρονολογία εκλογών και μετά να συμφωνήσετε στο πρόσωπο του νέου προέδρου;»

Επίσης μιλώντας για τον εαυτό του είπε: «δεν μπαίνω σε μαντρί και αν ήμουν σε μαντρί, θα έβγαινα», ενώ συνέχισε την ευθεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας: «Υβρίζετε ιταμώς και προσβάλλετε. Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε ορισμένους μη βουλευτές εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένους μη εχέφρονες να μιλούν για αποστασία; Με πιο δικαίωμα προσβάλλετε και σπιλώνετε προσωπικότητες και υπολήψεις; Μήπως είστε αποστάτες εσείς που τα λέτε αυτά από το Σύνταγμα;».

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε συνάντηση του κ. Τσίπρα με ανεξάρτητους βουλευτές, τονίζοντας: «Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δεν κάλεσε τέσσερις ανεξάρτητους και συζήτησαν; Για ποιο θέμα; Για την μετεωρολογία ή την αστρολογία; Ή μήπως θέλει ο ίδιος να προσεταιριστεί ανεξάρτητους βουλευτές;».

Keywords
Τυχαία Θέματα