Επιστροφή στο Champions League με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Champions Leagueμε τον Ολυμπιακό να υποδέχεται απόψε (21:45 Novasports) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων την Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τον καταρτισμό της 11αδας και αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα απέναντι στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στόχος

του «ερυθρόλευκου» τεχνικού, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες που έχουν για να υπερκεράσουν το δίδυμο της Ατλέτικο με την Γιουβέντους, που είναι τα φαβορί του ομίλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στην εξαιρετική ομαδική λειτουργία των παικτών του τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Γιουβέντους είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη, απέναντι στους Σουηδούς της Μάλμε.

Εκτός του ομίλου του Ολυμοπιαού το ενδιαφέρον επικεντρώνεται επίσης στους αγώνες Μονακό-Λεβερκούζεν (3ος όμιλος) και Ντόρτμουντ-Αρσεναλ (4ος όμιλος).

Το Champions League συνεχίζεται και την Τετάρτη με μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού όπως το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι για τον 5ο όμιλο και τις αναμετρήσεις Αγιαξ-Παρί Σεν Ζερμέν (6ος) και Τσέλσι-Σάλκε (7ος).

Το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής:

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

1ος όμιλος

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης

Γιουβέντους-Μάλμε

2ος όμιλος

Λίβερπουλ-Λουντόγκορετς

Ρεάλ Μαδρίτης-Βασιλεία

3ος όμιλος

Μονακό-Λεβερκούζεν

Μπενφίκα-Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης

4ος όμιλος

Γαλατάσαραϊ-Αντερλεχτ

Ντόρτμουντ-Αρσεναλ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

5ος όμιλος

Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι

6ος όμιλος

Μπαρτσελόνα-ΑΠΟΕΛ

Αγιαξ-Παρί Σ.Ζ.

7ος όμιλος

Τσέλσι-Σάλκε

Μάριμπορ-Σπόρτινγκ Λισ.

8ος όμιλος

Πόρτο-Μπάτε Μπορίσοφ

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Keywords
Τυχαία Θέματα