Επιστροφή στη δράση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Συνέχεια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτή την εβδομάδα με τις πρώτες τέσσερις αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League και τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Europa League.

Συγκεκριμένα στο Champions League, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Μαρτίου θα έχουμε τους επαναληπτικούς αγώνες

Πόρτο-Βασιλεία και Ρεάλ Μαδρίτης-Σάλκε, την πρώτη ημέρα και Μπάγερν Μονάχου-Σαχτάρ Ντόνετσκ και Τσέλσι-Παρί Σεντ Ζερμαίν, την δεύτερη ημέρα.

Η Ρεάλ βρίσκεται με το ένα πόδι στην προημιτελική φάση έχοντας κερδίσει με 2-0 μέσα στο Γκέλζενκίρχεν τη Σάλκε, η οποία παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμη και όλα δείχνουν ότι και με μια δεύτερη νίκη η Ρεάλ θα προκριθεί πανηγυρικά. Στον άλλο αγώνα της Τρίτης η Πόρτο έχει πάρει το προβάδισμα λόγω του 1-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο η Βασιλεία δεν είναι ομάδα που καταλαβαίνει από έδρες και θα παλέψει για την πρόκριση σε ένα ματς που παρουσιάζεται εξαιρετικά αμφίρροπο.

Το μεγάλο παιχνίδι του διημέρου θα γίνει στο Στάνφορντ Μπρίτζ του Λονδίνου με την Τσέλσι να έχει υπέρ της το εκτός έδρας γκολ του 1-1 στο Παρκ Ντε Πρενς, όμως ο Ιμπραχίμοβιτς και η παρέα του θα δώσουν «μάχη» για την πρόκριση. Ένα μεγάλο παιχνίδι με δύο πραγματικά μεγάλες ομάδες οι οποίες είναι ικανές να διαψεύσουν τις όποιες προβλέψεις μπορούν να γίνουν.

Στο Europa League έχουμε τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16», χωρίς ελληνική συμμετοχή μετά και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, ενώ θα έχουμε και δύο «εμφυλίους» μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης και της Φιορεντίνα με την Ρόμα. Αναλυτικά την Πέμπτη το βράδυ θα γίνουν τα παιχνίδια:

Έβερτον-Ντιναμό Κιέβου
Ντνίπρο-Άγιαξ
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Τορίνο
Βόλφσπουργκ-Ίντερ
Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη
Νάπολι-Ντιναμό Μόσχας
Κλαμπ Μπριζ-Μπεσίκτας
Φιορεντίνα-Ρόμα

Keywords
Τυχαία Θέματα