Επιστρέφει στη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη!

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έκαναν λόγο για συζήτηση-συνάντηση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Και αυτό διότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στα ψηφοδέλτια

του πρώην κόμματός της.

Πιθανότατα, η κα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Υπενθυμίζεται, πως τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Σαμαράς είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκρότηση μετώπου των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και να ανταποκριθεί στις διεθνείς υποχρεώσεις της αλλά και της ανάγκης να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Ως γνωστόν, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε κι αυτή δημόσια υπέρ της σύμπηξης του ευρωπαϊκού μετώπου και αυτό αποτελεί τη βάση επιστροφής της στη ΝΔ.

Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στο δρόμο της επιστροφής προς τη ΝΔ φαίνεται πως βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ υπάρχουν επαφές για την επιστροφή του προέδρου της Δράσης Στέφανου Μάνου.

Πηγή: matrix24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα