Επιστρέφει ο Λίνο!

Νοκ άουτ από τους αγώνες του ΠΑΟΚ για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα μείνει ο Γκσμπούρνινγκ που υπέστη διάστρεμμα, μπήκε στο πρόγραμμα ο Λίνο. Εκτίει με Απόλλωνα ο Βούκιτς, με Λεβαδειακός ο Λούκας.

Οι διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκούραση, κι έτσι σήμερα (24/3), μία ημέρα μετά την αγχωτική νίκη επί του ΠΑΣ (2-1), οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, την Πέμπτη

(27/3, 19:30).

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τόνωσης της φυσικής κατάστασης, με "ανοίγματα" και πιεστικά ματς δυο εναντίον δυο σε μικρό γήπεδο.

Ο Γκσπούρνινγκ υποβλήθηκε σε εξετάσεις για τον τραυματισμό του, οι οποίοι "έδειξαν" ότι έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού και θα απουσιάσει 2-3 εβδομάδες. Ο Λίνο συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ενώ αντίθετα ο Κατσουράνης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Λάζαρ έχει βελτίωση στο τραύμα του, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βούκιτς, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής εναντίον του Απόλλωνα, ενώ ο Λούκας δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Λεβαδειακού για τον ίδιο λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα