Έπεσε γυμνή με αλεξίπτωτο η φοιτήτρια Νομικής και πορνοστάρ (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η 22χρονη Angelina Doroshenkova μια πολλά υποσχόμενα φοιτήτρια νομικής εγκατέλειψε τις σπουδές της και έγινε πορνοστάρ.

Η 22χρονη έγινε θέμα στα ΜΜΕ της Ρωσίας όταν εγκατέλειψε τη νομική σχολή για να γίνει πορνοστάρ φουλ απασχόλησης.

Η κοπέλα φοιτούσε νομική στην ρωσική πόλη Smolensk και θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή δικηγόρος. Μόλις αποφοίτησε από το λύκειο με άριστα, έδωσε εξετάσεις και πέρασε σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Μόσχας. Γρήγορα βαρέθηκε όπως λέει η ίδια και στράφηκε στην βιομηχανία του πορνό γιατί αυτό είναι κάτι που την εκφράζει.

Η Angelina είχε την επιθυμία να μπορέσει να πηδήξει από αεροπλάνο με αλεξίπτωτο εντελώς γυμνή. Τελικά τα κατάφερε και πήδηξε από αεροπλάνο γυμνή και προσγειώθηκε με ασφάλεια, σε ένα αεροδρόμιο στην περιφέρεια της Μόσχας.

Η ίδια είπε ότι δεν ήταν μόνο μια προσωπική πρόκληση για εκείνη αλλά μια πρόκληση για να αποδείξει ότι μια πορνοστάρ έχει και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από το σεξ.

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Και τελικά το κατάφερα. Θέλω όλοι να μάθουν ότι η βιομηχανία των πορνό αποτελείται από ταλαντούχους και γενναίους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τέτοια κατορθώματα Το επόμενο που θέλω να κάνω είναι να πηδήξω από ένα βουνό γυμνή και να πέσω μέσα στη θάλασσα».

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Έπεσε γυμνή με αλεξίπτωτο η φοιτήτρια Νομικής και πορνοστάρ (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα