Επεισόδιο Κουμουτσάκου-Γεροβασίλη-Κουίκ στο Προεδρικό

Ενδεικτικό της έντασης και της δυσπιστίας που υπάρχει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή δηλώσεις ενημέρωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στους δημοσιογράφους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όταν έκλεισαν οι πόρτες η κ. Γεροβασίλη μίλησε στους δημοσιογράφους για κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο ο οποίος συνόδευε τον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη,

να παρεμβαίνει μιλώντας για«εξωθεσμικό και υπονομευτικό της διαδικασίας, η οποία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών», θέμα με τις δηλώσεις της κυρίας Γεροβασίλη, προσθέτοντας ότι κυβερνητική εκπρόσωπος προσπαθεί να φτιάξει κλίμα με τους δημοσιογράφους.

Στην όλη διαμάχη παρενέβη ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος σε έντονο ύφος είπε στον κ. Κουμουτσάκο: «Δεν περίμενα από έναν διπλωμάτη να συμπεριφερθεί έτσι προσπαθείς να επιβάλεις λογοκρισία στους δημοσιογράφους», για να πάρει την απάντηση:«Σε παρακαλώ μη διακόπτεις», ενώ την ίδια στιγμή η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι «διευκρίνισα πάνω σε όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά για τις προθέσεις της κυβέρνησης ,δεν είναι πρόθεσή μου να χειραγωγήσω τους δημοσιογράφους».

Keywords
Τυχαία Θέματα