Επεισοδιακή πρόκριση Ολυμπιακού στην Πάτρα

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, από την Παναχαϊκή στην Πάτρα (στο πρώτο παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0). Ο επεισοδιακός αγώνας διεκόπη οριστικά στο 87ο λεπτό, λόγω ρίψης αντικειμένων, με τους γηπεδούχους να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Πιο

αναλυτικά, τον αγώνα σημάδεψαν τα επεισόδια που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν αστυνομικό ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με τραύματα στην πλάτη. Ταυτόχρονα, οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο του γηπέδου και συγκεκριμένα στη σκεπαστή θύρα, δίχως να έχουν εισιτήρια. Η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων με τη χρήση χημικών, απώθησε τους περισσότερους, ωστόσο κάποιοι κατόρθωσαν να εισέλθουν.

Εντός του γηπέδου, υπήρξε και δεύτερος τραυματισμός αστυνομικού, με το παιχνίδι να διακόπτεται προσωρινά στο 83ο λεπτό (και για περίπου 20 λεπτά), καθώς έγινε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, όπου εισήλθαν και οπαδοί των ομάδων. Νωρίτερα είχε σημειωθεί ένα ακόμη επεισόδιο, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού κυνήγησαν και επιτέθηκαν σε πολίτη ο οποίος περνώντας από δίπλα τους, έβρισε τους ερυθρόλευκους.

Για την (ποδοσφαιρική) ιστορία, η Παναχαϊκή προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γκούρτσας, για να ισοφαρίσει ο Φετφατζίδης στο 57ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο αποβλήθηκε ο Βοσκόπουλος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα