Ένταση και οργή στην δίκη για την δολοφονία της μικρής Άννυ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε κλίμα οργής και θλίψης ξεκίνησε η δίκη για την αποτρόπαια δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος της μικρής Άννυ, που έγινε τον Απρίλη του 2015.

Η μητέρας της μικρής Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα εμφανίστηκε στην δίκη έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό της ενώ ο πατέρας που κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης του, Στάνισλαβ Μπακαρτζιέφ -γνωστός ως Σάββας- παρουσιάστηκε στην δίκη έχοντας σκυμμένο το κεφάλι.

Στο δικαστήριο ήταν παρών και ο Νικολάι που πρόσφατα συνελήφθη από τις αρχές, καθώς θεωρείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε το βίντεο με την είσοδο στο δικαστικό μέγαρο του κατηγορουμένου :

Ένταση μεταξύ των κατηγορουμένων

Στην έναρξη της δίκης, η μητέρα της Άννυ ζήτησε να μετακινηθεί -καθόταν δίπλα στον πρώτο κατηγορούμενο τον πατέρα της Άννυ- και ο Πρόεδρος του δικαστηρίου της επέτρεψε να καθίσει σε διαφορετική θέση. Αμέσως μετά κληρώθηκαν οι ένορκοι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες που θα συμμετάσχουν στην δίκη με αυτή την ιδιότητα.

Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε η δικηγόρος του 30χρονου Νικολάι η οποία έθεσε ζήτημα απόλυτης ακυρότητας του παραπεμπτικού βουλεύματος με την αιτιολογία ότι αυτό δεν έχει μεταφραστεί στην μητρική γλώσσα του κατηγορουμένου που είναι τα βουλγαρικά. Ταυτόχρονα εδραζόμενη πάνω σε αυτή την παραδοχή υποστήριξε ότι παραβιάζεται περαιτέρω η αρχή της δίκαιης δίκης. Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε η δικηγόρος του Νικολάι να προσκομίσει το αποδεικτικό επίδοσης του παραπεμπτικού βουλεύματος, και αυτό οδήγησε σε διακοπή της δίκης, έως ότου η δικηγόρος το φέρει στο δικαστήριο.

Το κατηγορητήριο

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το βούλευμα με το οποίο έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ο Σάββας και ο Νικολάι, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και περιύβριση νεκρού, ενώ η μητέρα Δημητρίνα Μπορίσοβα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε βαθμό κακουργήματος. Κατηγορούμενος είναι ακόμη ένα άτομο, φίλος της μητέρας της Άννυ, ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη δίκη πρέπει να ολοκληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται, καθώς θα εκπνεύσει σύντομα το 18-μηνο της προσωρινής κράτησης τόσο για τον πατέρα όσο και για την μητέρα της Μικρής Αννυ.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών Newsit

Το άρθρο Ένταση και οργή στην δίκη για την δολοφονία της μικρής Άννυ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα