Ένσταση για το παιχνίδι στο Αγρίνιο θα καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν πέρασαν στο «ντούκου» τα χθεσινά (Κυριακή) επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο Αγρίνιο στον αγώνα μεταξύ του Παναιτωλικού και του Ολυμπιακού Βόλου.

Μήνυση κατά της Football League-Football League 2, της ΠΑΕ Παναιτωλικός, του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας και του διαιτητή της αναμέτρησης κατέθεσε η διοίκηση της Βολιώτικης ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα, η ομάδα της Μαγνησίας προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ένσταση κατά

του κύρους του αγώνα με το συγκρότημα του Αγρινίου, ενώ κατηγορεί τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν έχει λάβει απόφαση για τα όσα έγιναν στο ματς με την Καλλονή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού (9/6/2013) αγώνα με τον Παναιτωλικό…

Βέβαια, προς επίρρωση των αυτονόητων ενεργειών τους, καταθέτουμε σήμερα μηνύσεις και αγωγές κατά της διοργανώτριας αρχής, κατά της ΠΑΕ Παναιτωλικός και κατά του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας.

Όπως είναι φυσικό στρεφόμαστε με όλα τα ένδικα μέσα και κατά του διαιτητή του αγώνα κ. Σέζου, του οποίου τη στάση θεωρούμε τουλάχιστον ύποπτη και σίγουρα όχι αρμόζουσα σε αυτή του άρχοντα της χθεσινής αναμέτρησης… Όλες ανεξαιρέτως οι παραπάνω ενέργειές μας θα προχωρήσουν άμεσα μέχρι τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα