Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Πιστόριους

Στο δικαστήριο της Πρετόρια, έφτασε σήμερα, Παρασκευή, ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, που βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό, στο σπίτι του στην Πρετόρια.

Ο Πιστόριους

διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας στο δικαστήριο έκρυβε το πρόσωπό του σε μια ζακέτα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ο Πιστόριους δεν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, καθώς «κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει αναφορές για οικογενιακούς καυγάδες στην οικία του κατηγορούμενου».

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο Πιστόριους την ώρα του φόνου φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ το οποίο βρέθηκε στο αίμα του.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Πιστόριους και η κοπέλα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι στην κατοικία του αθλητή τη στιγμή της δολοφονίας, ενώ δεν βρέθηκε κανένα ότι η οικία παραβιάστηκε.
«Δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι, έχουμε αποδείξεις γι΄ αυτό. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο πλαϊνό παράθυρο του σπιτιού. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι το συμβάν προκλήθηκε από παρεξήγηση,» είναι η εκδοχή της αστυνομίας, που διευκρίνισε από την αρχή ότι ο αθλητής και η φίλη του ήταν οι μόνοι άνθρωποι στο σπίτι κατά τη στιγμή των πυροβολισμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα