Εννέα πράγματα που δεν έχουν θέση στο υπνοδωμάτιό σας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θέλετε να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Ας μιλήσουμε για τα βασικά.

Μπορεί να σας είναι δύσκολο κάποιες φορές να ξεφορτωθείτε κάποια πράγματα από τη ζωή σας αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να το κάνετε. Μόνο έτσι θα νιώσετε πως ανανεώνεται ο χώρος σας, πως ανασαίνετε καλύτερα και πως τελικά κοιμάστε και καλύτερα.

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα 9 πράγματα που πρέπει να πετάξετε από το υπνοδωμάτιό σας τώρα.

Το γραφείο σας

Το να έχετε τον χώρο εργασίας σας μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι

απλά μια πολύ κακή ιδέα. Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Και σίγουρα το να σκέφτεστε τους λογαριασμούς σας και τις δουλειές σας σε αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου.

Μαξιλάρια που έχουν κάτσει

Ο πιο σωστός τρόπος για να δείτε αν το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή είναι να το διπλώσετε στη μέση και να δείτε αν θα επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Αν δεν επιστρέψει τότε θέλει επειγόντως πέταμα.

Βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει

Μην μαζεύετε στο υπνοδωμάτιό σας βιβλία που έχετε διαβάσει. Βάλτε τα σε μια βιβλιοθήκη αν δεν θέλετε να τα πετάξετε ή χαρίστε τα σε φίλους σας.

Ρούχα που δεν φοράτε ποτέ

Παραδεχτείτε το! Υπάρχουν ρούχα στην ντουλάπα σας που έχετε να φορέσετε 2 και 3 χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να τα φορέσετε ποτέ ξανά. Δωρίστε τα, χαρίστε τα ή πετάξτε τα.

Παλιά προϊόντα μακιγιάζ

Τα προϊόντα μακιγιάζ έχουν ημερομηνία λήξης. Τσεκάρετε τα προϊόντα σας και πετάξτε όλα όσα έχουν λήξει.

Την παλιά τεχνολογία

Πετάξτε το κινητό που είχατε πριν από 10 χρόνια, το λάπτοπ που δεν χρησιμοποιείτε πια και το ξυπνητήρι που πλέον δεν χρησιμεύει ούτε ως ρολόι. Όλα αυτά προσθέτουν ακαταστασία στον υπνοδωμάτιό σας και τίποτα άλλο.

Το κατοικίδιό σας

Εννοείται πως δεν σας λέμε να το πετάξετε. Απλά σας λέμε πως καλό θα είναι να μην του επιτρέπετε να μπαίνει στο υπνοδωμάτιό σας. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 30% των συμμετεχόντων που κοιμόντουσαν με τα κατοικίδιά τους ξυπνούσαν εξαιτίας τους, το 63% δεν είχαν καλή ποιότητα ύπνου και το 5% είχαν πρόβλημα να κοιμηθούν ξανά

Στοίβες με παλιά περιοδικά

Μπορεί να τα καρατάτε για να τα ξεφυλίζετε όταν θα έχετε χρόνο αλλά όλο κάτι γίνεται και χρόνο δεν έχετε ποτέ. Πετάξτε τα στην ανακύκλωση και ελευθερώστε τον χώρο σας από την άχρηστη χαρτούρα.

Το κινητό σας

Υπάρχουν άπειροι λόγοι που δεν επιτρέπεται να βρίσκεται το κινητό σας μέσα στο υπνοδωμάτιο. Καταρχάς, είναι πιο βρώμικο και από την τουαλέτα σας. Πέρα από αυτό, όμως, κάνει πιο δύσκολο τον ύπνο σας, και δεν σας βοηθάει να ξεκουράζεστε όσο πρέπει.

Το άρθρο Εννέα πράγματα που δεν έχουν θέση στο υπνοδωμάτιό σας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
? ??? ??? ? ????, προσευχη για τους κακους λογαριασμόυς
Τυχαία Θέματα