71 προσλήψεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Η Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (ΧΚΚ), σύμφωνα με την από 12/09/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό υπό όρους με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, συνολικού αριθμού εβδομήντα ενός (71) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των υπηρεσιών της, που εδρεύουν στο Χελμό Καλαβρύτων και συγκεκριμένα του παρακάτω, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

17
Φροντιστές / χειριστές εναέριων αναβατήρων μεταφοράς προσωπικού με συρματόσκοινα ΔΕ14 Υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών ΔΕ6 Υπάλληλοι καταστήματος ειδών σκι ΔΕ7 Πιστέρ – τραυματιοφορείς ΔΕ5 Χειριστές διαστρωτικών μηχανημάτων ΔΕ3 Παρκαδόροι ΥΕ19 Υπάλληλοι Καφετέριας, μπαρ, εστιατορίου ΔΕ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α., 25001 Καλάβρυτα, υπόψη Κυρίας Μ. Γουρζέλα (τηλ. επικοινωνίας: 6942559999) ή προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στο Δήμο Καλαβρύτων , κα Μιχαλοπούλου Γιώτα (τηλ. επικοινωνίας: 2692360403). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για ένα κωδικό θέσης. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κωδικών σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Προκηρυξη

Κατεβάστε το έντυπο της αίτησης

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΧιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Keywords
Τυχαία Θέματα