«Έγγραφο φωτιά» : Δεν βρέθηκε αποτύπωμα του 77χρονου στο τιμόνι του ταχύπλοου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και τα οποία βασίζονται στο πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας, δεν έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα του 77χρονου που φέρεται ως ο χειριστής του ταχύπλοου, στο τιμόνι του τελευταίου.

Ειδικότερα δύο ημέρες μετά από το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής, προχώρησε σε ενδελεχή έρευνα του σκάφους για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Από την έρευνα

προέκυψε, πως δεν ανευρέθησαν δακτυλικά αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου ,στο τιμόνι του ταχύπλοου, παρά μόνο ένα παλαμικό αποτύπωμα στα χειριστήρια των μηχανών. Γεγονός που εγείρει έκδηλα ερωτήματα αν τελικά ήταν ο 77χρονος που είχε την ευθύνη του χειρισμού του σκάφους κατά την στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο αθώων ανθρώπων.

Άλλωστε μια επιπλέον μαρτυρία του διασωθέντα Γιώργου Λαμπρακόπουλου, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς όπως υποστηρίζει, όταν αυτός κοίταξε στο σκάφος δεν είδε ηλικιωμένο άτομο παρά μόνο ένα άνδρα και μια γυναίκα. Ωστόσο όπως λέει δεν έδωσε περαιτέρω σημασία καθώς αγωνιούσε για την ανεύρεση του αδερφού του, που τελικά και εκείνος σώθηκε από το μοιραίο δυστύχημα.

Το άρθρο «Έγγραφο φωτιά» : Δεν βρέθηκε αποτύπωμα του 77χρονου στο τιμόνι του ταχύπλοου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα