Ενδοσυντροφικές κόντρες και αποχώρηση Χρυσοχοΐδη από την Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ

Μια παρέμβαση του προεδρεύοντος της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δριβελέγκα, ο οποίος συνέστησε στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, να συντομεύει γιατί είχε ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο και μια «συντροφική» μπηχτή για κατάχρηση του χρόνου ομιλίας, έκανε τον υπουργό να αποχωρήσει φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος.

Όπως μεταδίδει το protothema, ο κ. Χρυσοχοΐδης όταν δέχτηκε την

παρέμβαση ρώτησε το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής αν θέλουν να κατέβει από το βήμα των ομιλητών. Τότε κάποιο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φωτογραφίζουν τον κ. Αντώνη Σαουλίδη, ακούστηκε να λέει: «Θα πάρουμε όλοι τον ίδιο χρόνο».

Τότε ο κ. Χρυσοχοΐδης φανερά εκνευρισμένος είπε: «Προφανώς υπηρετείτε άλλους στόχους, δεν είναι σώμα αυτό» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Προηγουμένως ο υπουργός Μεταφορών είχε υποστηρίξει ότι χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής, όχι ένα κλουβί στιγματισμένων, ένα συνονθύλευμα ηττημένων. Τόνισε, δε, ότι από το 2010 και μετά «συμμετέχουμε στην κυβέρνηση για την πατρίδα».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν μιλούσε αντιπολιτευτικά προς την ηγεσία αλλά όπως τονίζει ο ίδιος , υπάρχει μια ομάδα στο ΠΑΣΟΚ που θέλει να μην μιλάνε τα στελέχη του. "Στο γερμανικό σοσιαλιστικό κόμμα μιλάνε τρεις με τέσσερις μήνες μεταξύ τους τα στελέχη για να βοηθήσουν το κόμμα τους. Εμείς εδώ δεν το θέλουμε κάτι τέτοιο;" διερωτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών στην επικοινωνία που είχε το egiakoumis.com μαζί του, σημειώνοντας παράλληλα ότι αφού δεν έχει άλλο χώρο για να μιλήσει όπως είναι τα κομματικά όργανα , τότε θα μιλήσει δημόσια για το τι χρειάζεται να γίνει.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να βγάλει γραπτή δήλωση για τη σημερινή συμπεριφορά διαφόρων στελεχών έναντι του.

Σε ότι αφορά το χρόνο ομιλίας τους δεν τον υπερέβη όπως λέει γιατί οι προηγούμενοι ομιλητές, είχαν μιλήσει πολύ περισσότερο από εκείνον.

Keywords
Τυχαία Θέματα