Ενδείξεις οργανωμένου σχέδιου απόδρασης της Β. Σταμάτη έχουν οι αρχές

Ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο για την απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, έχουν οι αρχές, οι οποίες στο μεταξύ συνεχίζουν την έρευνα για την ανεύρεσή της, παράλληλα με την έρευνα για τους συνεργούς που μπορεί να κρύβονται πίσω από την ενέργεια της κυρίας Σταμάτη.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει το υλικό από κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα, στην προσπάθεια να διαπιστωθεί πως κατάφερε φύγει από τη μπαλκονόπορτα

του δωματίου της ανενόχλητη, ενώ το λουκέτο που υπήρχε στην πόρτα βρέθηκε ανοιχτό και όχι σπασμένο ή παραβιασμένο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, η απόδραση της έγινε μετά τη 01:30 τα ξημερώματα, καθώς τότε έγινε ο τελευταίος έλεγχος, ενώ οι φρουροί αντιλήφθηκαν ότι έχει φύγει στις 05:50, όταν έγινε η αλλαγή της βάρδιας, ενώ στο κρεβάτι της είχε τοποθετήσει μαξιλάρια κάτω από την κουβέρτα, προκειμένου να είναι στο σχήμα του σώματος για να μην ανακαλυφθεί άμεσα η απόδρασή της.

Τώρα, όσον αφορά το από πού διέφυγε και ποια διαδρομή ακολούθησε μέχρι να βγεί έξω από το Δομοκαΐτειο, τα πράγματα δεν είναι ξεκαθαρισμένα. Ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το που την περίμεναν συνεργοί της για να φύγει, καθώς εξετάζεται και το ενδεχόμενο να μπήκε σε αυτοκίνητο μέσα στο ίδρυμα και όχι να πήδηξε π.χ. από τον μαντρότοιχο σε κάποιο σημείο που δεν είναι καλά ασφαλισμένο.

Όλα λοιπόν τα ενδεχόμενα είναι υπό διερεύνηση, ενώ αφέθησαν ελεύθεροι και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν συλληφθεί μετά την απόδρασή της. Για το συγκεκριμένο θέμα θα σχηματιστεί δικογραφία από τις αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα