Περέιρα: Μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού πρωταθλήματος οι κακοί αγωνιστικοί χώροι

Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αποδώσει το ποδόσφαιρο που θέλει ο τεχνικός της λόγω των κακών αγωνιστικών χώρων υποστηρίζει ο Βίτορ Περέιρα, σε συνέντευξή του για το συνδρομητικό κανάλι εν όψει του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα- Ολυμπιακός.

«Η ομάδα σε κάθε ματς έχει τη νοοτροπία του νικητή, θέλω να έχει και καλή εικόνα με την απόδοσή της. Όμως, πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βελτιώσεις την ποιότητα

του παιχνιδιού σου όταν παίζεις σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος», τόνισε στη Nova ο Περέιρα.

Αναφερόμενος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο πορτογάλος κόουτς τόνισε: « Θέλω να κάνω την εκτίμηση μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ, προκειμένου να πάρω τις αποφάσεις μου. Αυτό είναι κάτι που κάνω από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στον Ολυμπιακό. Έχω ως στόχο να υπάρχει μία ισορροπία στην ομάδα. Δηλαδή, να υπάρχει ισορροπημένος αριθμός παικτών σε όλες τις θέσεις. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος. Γνωρίζω ότι η αγορά είναι απρόβλεπτη και μπορεί να έρθει κάποια πρόταση για κάποιον παίκτη μας. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Όμως, σίγουρα έχω πάρει κάποιες αποφάσεις και συνεχίζω να σκέφτομαι ακόμα για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Θα τους χρησιμοποιήσω στα επόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο προκειμένου να πάρω οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσω στον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν».

Για το επικείμενο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής:

«Είναι μία ομάδα η οποία αμύνεται πολύ καλά. Παίζει με σφιχτή άμυνα. Αμύνεται με όλες τις γραμμές της. Και έχει κάποιους παίκτες, όπως οι Τσάβες, Ακόστα, Μανιάς και Ιλιτς, οι οποίοι μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα σε αντεπιθέσεις. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο στην κατοχή της μπάλας, όσο στην προσπάθεια ανάκτησης της μπάλας όταν θα την έχει ο αντίπαλος μας. Αποτελεί πρόβλημα το γεγονός πως θα είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος. Δε θα μας επιτρέψει να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα